Мажите не сакаат жени што ги прават овие работи!

20 септември, 2020
мажи


Што всушност мажите не сакаат да гледаат кај жените?

Прекумерен предизвик

Жените кои многу ја истакнуваат својата сексапилност и се поотворени отколку обучени, мажите, во најголем дел, сè уште го доживуваат како лесен, односно заменлив само за една или две ноќи.

 Премногу тетоважи или пирсинг

Деталите не пречат никому, но добар дел од мажите претерувањето го поврзуваат со дивата природа, неуредниот живот, збунувачката ексцентричност.

Премногу рафинирање и старомодност

Пластични шноли, сурови џемпери, старомодни рамни чевли ќе ги инспирираат оние кои гледаат на шеги наместо на акција.

Силиконски импланти

Верувале или не, силиконските импланти не се најпопуларната работа во светот кога станува збор за вкусот на мажите – веројатно сите веќе имале можност да водат loveубов со девојки со бујна, завршена биста, додека нивните полни усти отсекогаш изгледале антипатично. Дури и старлетите од Б-категорија го разбраа тоа.

Кога сè ќе се додаде и одземе, резултатот не е толку неочекуван. На крајот излегува старото – Ништо премногу!