Ми плаќаат илјадници евра за да ги камшикувам и понижувам, но тие сакаат ЕДНА работа повеќе од сè!

25 септември, 2020
Sexy woman holding handcuffs in nightclub, red lips, bdsm

Нејзиното име е Ре, таа е домина, има 21 година и заработува за живот со камшикување, навредување и понижување на мажи.

Светот на садомазохизам сè уште е обвиткан со мистерија, а Ре откри како изгледа нејзиниот просечен ден.

Иако мажите и плаќаат илјадници евра за да ги тепа и малтретира, таа посочува дека психолошката компонента во односот со клиентот е многу поважна.

„Поентата на сето тоа е дека тие се чувствуваат тотално безвредно“, објаснува Ре.

Не е невообичаено да ги казнува своите робови со каиш или камшикување.

Исто така, нејзиниот просечен клиент е добро ситуиран и спаѓа во категоријата „мазохистички курац“, односно некој што сака да ја гледа својата партнерка како има секс со друг маж. Обожава и кога другите гледаат како некој го понижува.

Многу мажи, претежно хетеросексуалци, особено белци, се претставуваат како „алфа мажи“. „Тие ја носат таа маска цел ден и кога се во спалната соба, сакаат да ја достават за да направат пауза од претставата за мажественост што ја изведуваат цел ден“, наведува таа.

Плукање, пцуење, целосна деградација и секако, разни форми на секс се сите нејзини работни места и стандарден репертоар на БДСМ.

Ре исто така е среќен што ја игра својата улога во сценарио за „шеќерно бебе“ каде постар човек (татко шеќер – sugar daddy) е во врска со помлада девојка (шеќерно бебе – sugar baby) во замена за пари, подароци или патувања.