Добредојдовте во клубот Тропикана!

28 мај, 2020
tropikana

Никогаш нема да се умориме од примероците што нè поврзуваат со тропските предели, нивните шарени нијанси и целиот раскош на егзотична флора и фауна …

Тропскиот принт може да биде исто толку „иновативен“ како цвеќињата во пролетта, но ние, да ни прости Ана Винтур, сепак исто толку го обожаваме и во лето. Во галеријата погледнете го нашиот избор за најкул парчиња!