Големи ви се фармерките, но не сакате да носите ПОЈАС? Постои одлично решение! (ВИДЕО)

25 септември, 2020
панталони

Трик кој ќе ви помогне да ги затегнете широките панталони!

Кога фармерките ќе ни станат широки, или кога ќе купиме малку поголем број панталони поради „модниот“ момент, логично е да врземе појас околу половината.

Сепак, многу луѓе се нервираат да носат појас, а понекогаш и овој додаток не одговара на нашата комбинација.

Не грижи се, има навистина одлично и креативно решение!

Потребен ви е само еден реквизит – едноставна врвка за чевли.

Сè што треба да направите е да земете една долга тантела, да ја поминете низ процепите на ремените на задниот дел од фармерките и да врзете обичен лак за да го затегнете овој импровизиран ремен.

Исто како на патиките.

@itscamilleco

Loose pants but don’t want to use a belt? Tiktok taught me this! #fashion #tiktokdiy #fashionhacks #styletip #jeans #tiktoku

♬ Cars That Go Boom – L’Trimm

Предниот дел ќе изгледа како фармерките да ви се таман и без ремен, а на крајот повеќе нема да мора постојано да ги кревате и држите.