Карантинот е инспирација и за Gucci: Погледнете го „чудото“ од 3000 долари

2 мај, 2020
гучи

Зборувајќи за стил и функционалност одеднаш, гледаме само луда цена за луд производ. Ова е пар кожни рачки и малку памук. Сега кога го напишавме – целата мода е токму тоа, но барем можете да ја облечете облеката и да ставите работи во вашата скапа ташна. И доаѓаме до основната функција на облеката во современото општество – да ја покажеме. Откако сме заробени во карантин, очигледно е дека модната и индустрија влезе во неа затоа што сигурно нема да носите скапи чевли за пред свекрвата или за сопственото дете.

Ајде да се вратиме на овој производ што може да ви го спаси животот и ‘рбетот ако паднете од висина од половина метар.

Перницата е изработена од 100% памук, ремените се прилагодливи. Со ова чудо од 3000 долари можете да легнете и да одморите каде и да посакате, само внимавајте да не заспиете меѓу сомнителните ликови кои се разбираат од мода, можеби ќе дочекате грубо будење ако некој лик го истегне овој скап сон од под вашата глава.

Дали Gucci го смислија ова за да можеме да напишеме колку е глупаво? И можеби за неколку ликови кои всушност ќе го купат ова?