Кое модно издание на „E! People’s Choice Awards“ најмногу ви се допаѓа?

19 ноември, 2020
Paparazzi taking pictures of celebrity on red carpet


Американски „Канал Е!“ во понеделникот вечерта, ги избра најдобрите познати личности од областа на филмот, телевизијата, музиката и поп-културата, благодарение на гласот на обожавателите кои одредија кому му се доделуваат наградите

– „Ех! Награди за избор на луѓе “. Секој што сакаше можеше да го следи преносот во живо од Калифорнија на споменатиот канал, кој оваа година го организираше овој настан без присуство на публика.

Погледнете некои од изданијата: