Најдобрите женски пижами што се носат цел ден (и цела ноќ)

14 април, 2020
Naslovna

Вашиот стил никогаш не треба да се ограничува на улица. Да, удобноста е клучна кога сте во затворен простор, но вашите омилени трендови преведуваат и во облека за спиење, и таму се парчиња што се толку меки, пријатни и стилски, можете да (и треба!) ги носите цел ден. Ако знаете каде да барате, ќе најдете облека за спиење што вклучува елементи на вез, топинг и пердуви, меѓу другите слатки детали. Време е да се создаде гардероба која навистина ја сакате од самракот на зората, со прекрасни парчиња што ќе работат за сите периоди од денот. Класичните намалувања на овие PJ се ништо друго освен здодевни и вклучуваат елементи што ги издвојуваат од основните комплети за облека за спиење.

Користените материјали вклучуваат свила за перење и убави памучни чевли што ќе се справат со какви било ноќни потења или температури што ќе ги фрлите. Ако се чувствувате смело, облечете ги овие парчиња за да работите и да владеете во сите надополнувања: Парчиња со оваа удобност и софистицираност заслужуваат шанса да ја видат светлината на денот.