Добриот избор на облека може да ве направи топ модел: Еве и доказ! (ФОТО)

28 април, 2020
облека

Ако имате неколку килограми вишок, широката облека не е за вас. Ова го докажа Кети Старино на својот Инстаграм профил. Поточно, оваа девојка се облекува како модел, но буквално, и изгледа прекрасно.

Ако правилно ги копирате модните стилови, можете и вие да изгледате како врвен модел. Погледнете сами:

https://www.instagram.com/p/B6ZYIpHhTd2/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B6rda1ZBtWw/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B69eee9hbtU/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B7PZkqdBZ5g/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B7XNAhZhXeS/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B7zlT-DhCOb/?utm_source=ig_embed