Ријана бара модели за нејзината нова модна колекција и можеби ве бара токму вас!

14 мај, 2020
ријана

Популарната пејачка и една од најуспешните деловни жени на денешницата, Ријана, ја претстави својата најнова колекција на долна облека за нејзиниот бренд Savage X Fenty, а само еден поглед на новата кампања е доволен за да нè натера да го посакаме скоро за секое парче од споменатата колекција.

Неонски бои, тропски мотиви и сексуална слобода – ова се карактеристиките на најновата колекција на долна облека Savage X, која на прв поглед не потсетува на естетиката на славната пејачка, овој пат прилагодена на жешката летна атмосфера. Достапните слики од кампањата се направени во куќите на моделите, во соработка со уметникот Рафатун, кој за кампањата создаде колажи од соништа пејзажи и тропски лисја, со што успешно создадоа визуелни слики во кои „музите“ на Ријана ги носат најнови парчиња од колекцијата.

Она што ја прави оваа кампања особено интересна е фактот дека можеме да се вклучиме и да станеме дел од одличната приказна Fenty; не е тајна дека Ријана претходно ги барала своите модели на Инстаграм и дека редовно избира да покаже вистинска женска убавина за разлика оние кои редовно покажуваат само „совршени“ жени. Така, од денес до јули, можете да влезете во натпреварот и да ги испраќате вашите фотографии, а неколку корисници ќе бидат избрани за официјална фотографија преку FaceTime. Фотографиите последователно ќе се користат за промовирање на најновата, летна колекција, па постои шанса вашето лице да се најде и во најновиот каталог Savage x Fenty!

Затоа, вежбајте ги вашите пози и испратете ги фотографиите во тимот Fenty и можеби ќе станете лице на планетарно популарниот бренд Фенти! За повеќе информации, посетете го официјалниот профил на Инстаграм Fenty и следете ги упатствата!