Три најдобро облечени хороскопски занци

4 мај, 2020
мода хороскоп

Не е тајна дека одредени карактеристики на хороскопскиот знак (и под-знак) влијаат на нашиот стил на облекување. Дознајте подолу кои се најдобрите облечени хороскопски знаци.

БИК

На членовите на овој знак често им се чини дека немаат што да носат носат. Тие имаат непогрешливо чувство за мода и став што ги прави дури и најобичните облеки да изгледаат одлично на нив. Тие сакаат квалитетна облека и се подготвени да инвестираат во поскапи парчиња бидејќи знаат дека тоа е долгорочна инвестиција.

ЛАВ

Лавовите не се плашат да бидат најдобро облечените жени во собата. Ним не им треба посебна причина да носат гламурозни или дури театарски парчиња што другите не можат да ги тргнат од очите од нив. Тие едноставно знаат да носат облека што другите би ризикувале со истата, но лавовите се доказ дека модниот ризик е достоен за тоа. Тие се грижат за квалитетот на материјалот и важно е нивната облека да биде добро прилагодена.

Вага

Кога станува збор за модата, инаку неодлучните ваги вешто се балансираат помеѓу трендовите и класиците. Тие сакаат облека што во моментот е во мода, но во никој случај нема да носат парчиња што не одговараат на нивниот личен стил, без оглед колку и да бидат популарни. Тие главно се љубители на класичните кроеви, но тие се многу игриви во изборот на материјали, бои и парчиња облека.