Му го одгризала пенисот на сопругот: Еве која е причината!

4 септември, 2020
A young man suffering from prostatitis or from a venereal disease. Healthcare concept.

Полицијата подоцна открила дека двојката живеела под ист покрив, но биле пред развод

Жената од Замбија го откина пенисот на својот сопруг откако тој одбил да исфрли стаорец од нејзината соба, пишува Мирор.

Имено, 40-годишната девојка тврдела дека глодар ја напаѓа, а таа збеснала кога го видела на креветот откако се вратила од ноќното излегување.

Не можејќи да спие поради стаорците, таа отишла кај нејзиниот сопруг и му наредила да го избрка од куќата. Тој одбил и тие започнале расправија, па неговата сопруга ги закопала забите во неговите гениталии. По инцидентот, тој бил пренесен во болница за итна операција.

Полицијата подоцна откри дека парот е пред развод и дека тие живеат во иста куќа, но во посебни простории.