Нецензурирана снимка од врел секс во шоуто „Задруга„

6 јуни, 2020
344556_screenshot-40_iff

Маја Маринковиќ и Марко Јањушевиќ – Јањуш со месеци наназад се обидуваат да ја сокријат својата љубовна врска пред гледачите на ова шоу. Иако нивниот однос го карактеризираа како другарски, сега на сите им е јасно дека не е така.

Маја и Јањуш ноќта ја поминаа во собата за рехабилитација каде што имаа интимен однос, овој пат транспарентно под покривачот и со тоа ја официјализираа својата врска, а денес Јањуш потврди дека се заедно.

Врелата акција траела долго, а ни Маја ни Јањуш не им обнувале внимание на камерите, што е јасен знак дека уживале во тоа.

Како ќе реагира Јањушевата жена Ена на сево ова и дали ќе го стави ќе треба да видиме за некое време.

Како сето тоа изгледаше може да видите на видеото: