Ни на мажите не им е лесно: Еве што им поминува низ главата кога не им враќате на пораките!

20 септември, 2020
маж

Дали мислите дека е лесно за мажите кога ги „ставате на мраз“ или ако не можете да ги повикате како што ветивте? Не е!

 Погледнете какви мисли им се вртат низ главите. – Дали е ова психолошка игра? Можеби таа сака да види како реагирам или колку сум луд по неа. Ако ова е тест, тој нема да добие одговор. – Можеби направив нешто погрешно на првиот состанок. Измив заби, немав мрсна коса, ја платив сметката, имав убави чевли, таа се смееше на моите трикови… Не разбирам.


– Не знам зошто таа не одговара … Не е моја работа. Нејзината загуба, не моја. – Штета, мислам дека ќе бидеме добра двојка. Хм, секако, да, го знам ова, зошто тоа е нешто што се знае однапред. Како што вели старата поговорка. – Продолжувам да гледам на телефонот во надеж дека ќе ми одговори.

– Не ми е гајле дали ќе полудам по неа, будала или морон, не се јавувам. Искрениот пристап е секогаш најдобар но не треба да дознае дека има контрола над тебе!

– Нема врска. Таа не е тип на девојка во која можам да се загубам. Има такви како неа што треба да ги фрлаат. Зошто малку ме боли стомакот кога ќе помислам на неа?