Обликувајте го телото со помош на само овие две вежби! Резултатите се неверојатни

6 јуни, 2020
Abs-Butt-Legs-Home-Workout

Што ќе кажете кога ќе дознаете дека и вежбањето може да биде секси?

Не се шегуваме, навистина е така!  

Па, да започнеме..

Вежба број 1:

  • Седнете на под, испружете ги нозете и полека свиткајте ги колената. Лизгајќи ги рацете, со дланките свртени кон подот, спуштете ги горниот дел од телото и главата, такашто дланките ќе ви дојдат на исто ниво со главата.
  • Кренети ги горниот дел од телото и главата, повекувајќи ги рацете зад себе, се додека не дојдете во седечка положба. Повторете го ова 10 – 20 пати.

Вежба број 2:

  • Легнете на под, потпирајќи се на лактот. Испружете ги нозете во “V” облик.
  • Со брзи потези, отворете и затворете ги нозете, префрлувајќи ја десната нога преку левата, потоа повторете го истото префрлувајќи ја левата нога преку десната. Напревете 40 – 50 повторувања.