ОД МАШКИ АГОЛ: Кој женски дел од телото привлекува, а кој одбива?

9 октомври, 2020
да

Општо е познато дека машката дилема е кога станува збор за хармонично женско тело: гради или задник?

Очигледно, има сè повеќе примитиви во нашето општество. Сепак, ретките исклучоци (немојте да мислите дека сте еден од нив!) Стануваат сè поексклузивни затоа што ги има неспорно сè помалку и тие често се кријат во некои агли до кои не може лесно да се стигне.

Тие не сакаат да се пробијат во првите редови, ниту да живеат пред светот – напротив.

Тие се карактеризираат со еден вид арогантен презир кон сè што е популарно, типично, површно и лесно достапно.

Ова се мажи со префинет вкус. И такви двоножни примероци – има!

Никогаш нема да „полудат“ за старлета или надуен спонзор, згора на тоа, ќе останат настрана од нив, дури и да им се закануваат.

Никогаш нема да полудат по задникот или градите, особено не ако се сами на себе.

Тие можат да бидат привлечени од овие делови на женското тело, ако го исклучиме лицето, кое е секогаш нивниот број 1, со умот – се разбира. Не би сакале да ја погледнат во очи и да и го видат задниот дел од главата.