ОД ТРОЈКИ ДО ЧЕТВОРКИ: Ја изневерив сопругата кога дознав какви филмови гледа, а сега барам повеќе акции!

10 октомври, 2020
Young sneaky guy cheating on his sleeping girlfriend using smart

Гледањето порно филмови чинеше еден Британец, кој поради тоа го изневери сопругата.

„Јас имам 45 години, а мојоата сопруга има 47 години. Имаме двајца возрасни синови. Ја изневерив затоа што таа ја уништи мојата самодоверба и ме натера да се чувствувам мизерно “, ја започнува својата приказна Британецот.

„Таа ми рече дека е опседната со телата на други жени и тоа лошо влијаеше на моето самопочитување“.

„После тоа, имав краток флерт со една стара познаничка, чисто за да се убедам дека сум сè уште привлечен, но таавбеше премногу исплашена дека тоа ќе го уништи нејзиниот брак, и тоа беше крај на тоа. И отворив профил на страница за запознавање “, објаснува тој.

„Иако во својот профил потенцирав дека ме интересира врска, сите мажи бараа секс. Јас не сретнав никого во живо се додека не ме контактираше 37-годишна жена која беше многу љубезна и очигледно беше заинтересирана за мене. Излеговме заедно, отидовме на ручек, а потоа во неговата хотелска соба. Таа беше многу нежен и сексот со неа беше опуштен. По долго време, се чувствував повторно посакувано. И го дадов бројот на мобилниот телефон, и таа ми рече дека ќе ми се јави. Чекав, но немаше глас од неа“, искрен е мажот.

„И тогаш, пред неколку дена, таа ме контактираше преку страница за запознавање и ме праша дали сум заинтересиран за секс. Знаев дека ме излажа кога рече дека сака врска, а всушност, таа беше заинтересиран само за секс “, вели тој.