Ова се црвените знамиња: Не дозволувајте овие знаци да ви недостасуваат – тие покажуваат дека вашиот партнер ве изневерува!

13 мај, 2020
Насловна

Партнерствата се комплексни, честопати се случува гест или мала работа што ја прави нашиот партнер да ни изгледа необична и се сомневаме во нешто, но обично тоа го отпишуваме и брзо го забораваме – особено ако тоа не се случи повторно.

Сепак, постојат знаци дека кога забележувате дека тие се случуваат во континуитет – тие јасно кажуваат дека нешто се случува зад вашиот грб. Без разлика дали станува збор за измама, флерт или измама во соопштение – не можеме да знаеме, но она што е сигурно е дека овие пет знаци отвораат сериозно сомневање дека повеќе од двајца од вас се во врска.

 Мобилниот телефон открива

Ако забележите дека вашиот партнер започнал да носи мобилен телефон насекаде со него, дури и во станот, кога оди во тоалет, тоа е причина за сомневање. Исто така, еден од индикаторите дека тој крие нешто е ако тој го држи телефонот наопаку, така што кога ќе пристигне пораката, никој не може да ја види содржината или од кога кодовите на телефонот, кои претходно не постоеја, исто така се сомнителни. Насмевката додека чита дојдовни пораки е исто така аларм, особено ако порано не се случило. Тој се нервира и дава неповрзани одговори кога ќе го прашате со кого разговара или кореспондира, и станува очигледно дека тој не сака вие да го поседувате неговиот / нејзиниот телефон.

Што открива неговиот / нејзиниот автомобил?  

 Иако на прв поглед не изгледа така, автомобилот е место каде можете да најдете конкретни „докази“, а не да кажувате форензички точни, дека друго лице било таму. Значи, ако забележите дека патничкото седиште е поставено поинаку од порано, а партнерот ви кажал дека тој никогаш не возел, или ако најдете шнола за коса, приврзок или коса во автомобил со различна боја од твојата – мислиме дека работите се прилично јасни.  

Тој се обидува да изгледа повеќе од вообичаеното  

Ако забележите дека партнерот одеднаш поминува значително повеќе време пред огледалото, прилагодувајќи ја својата фризура, ако одеднаш „се искапи“ во парфем и половина час избира што да облече, а дотогаш не го сторил тоа, уште еден знак на „бунт“. Исто така, ненадејните одлуки за промена на вашиот физички изглед, одење во бегство или во теретана, исто така може да бидат сомнителни.

Тој ве избегнува и престанува да бидете интимни  

Доколку забележите дека партнерот ве избегнува, дека се грижи за некои нови обврски поради кои дополнително ќе отсуствува или нема да спие дома, ако и кога тој не е заинтересиран да зборува со вас, да се биде во близина или да разменува нежност со вас, честопати под некој под изговор дека е уморен или стрес, и ако трае одредено време, време е да се запрашате – зошто се случува ова?  

Тој троши повеќе пари од вообичаеното  

Трошење повеќе пари од вообичаеното не мора веднаш да биде знак дека вашиот партнер е неверен, може да има многу други работи, од актуелна природа. Меѓутоа, ако трошењето пари продолжува подолг временски период и тој / таа одбива да ви каже што / тој троши дополнителни пари или го гледате како ве лаже кога тој / таа се обидува да ви објасни, знајте дека тоа е нешто што тој / таа не сака вие да го знаете. , и најверојатно е друга личност, особено ако се вклучени некои или сите примери на однесување наведени погоре.