Оваа секс поза ветува длабока пенетрација и силни оргазми!

22 септември, 2020
оргазм наслов

Барате начин да ги зачините работите во спалната соба?

Ако не сакате вашиот сексуален живот да стане монотон и предвидлив, треба да бидете отворени за нови пози и искуства. Ако случајно барате техника што гарантира длабока пенетрација, „Дејли Стар“ во соработка со британски продавач на сексуални играчки донесува една поза што треба да ви го овозможи тоа.

Како изгледа позицијата V, како што ја нарекоа, можете да видите на илустрацијата подолу. Од компанија специјализирана за сексуални играчки и долна облека тврдат дека оваа позиција е наменета за моќни оргазми.

„Понекогаш промената на перспективата може да доведе до големи искуства“, велат тие од Ен Самерс. “И тоа секако е случај кога станува збор за вашиот сексуален живот. Позицијата Победа V е дизајнирана да постигне посилни оргазми”.

Ветува повеќекратна стимулација и аголот на пенетрација се менува така што вашата точка Г може да се достигне многу полесно.

Секако, компанијата за сексуални играчки за оваа поза препорачува и еден од нивните производи, со оглед на тоа што жената има слободни раце. „Користењето играчка како вибратор ќе помогне во додавање на силни вибрации и двојно поголемо задоволство“.