Овие 3 хороскопски знаци едноставно не знаат да чуваат тајна

19 јуни, 2020
рхгертг

Додека сите имаме пријатели на кои им веруваме и им ги доверуваме нашите најголеми тајни, сите имаме и онакви на кои едноставно не знаат да молчат. Дали подготвувате забава за изненадување за роденденот на вашиот најдобар пријател? Не грижете се, „тој пријател“ сигурно ќе го информира пред време, така што факторот на изненадување ќе исчезне од забавата. Можеби проблемот не е во нив, туку во нивниот хороскопски знак. Pure Wow известува дека некои луѓе не можат да молчат кога треба, и најчесто се раѓаат во знакот на Стрелец, Близнаци и Девица.

Стрелец

Стрелецот е најголем филозоф на хороскопот и тој помалку се грижи за факти и повеќе за вистината. Тој секогаш сака да стигне до коренот на проблемот, а е харизматичен и познат по своите вештини за раскажување приказни. Тој сака да претерува малку и да ја интензивира драмата, па бидете внимателни кога ќе му доверите нешто затоа што – ако тоа е добра приказна, тој нема да може да одолее без да ја раскаже.

Близнак

Близнаците се класични озборувачи. Хороскопски знак што едноставно не може да молчи. Нивната владејачка планета е Меркур (гласник) и тоа е она што тие сакаат – да пренесуваат информации. Иако тие се „душата“ на секоја забава, тие не треба да бидат вклучени во планирањето на оние за изненадувања. Не е дека тие навистина сакаат да уништат сè, само сакаат да играат по свои правила. Тие се многу сериозни за чување (сериозни) информации, но забавно им е да се пренесе по некој детал.

Девица

Со Девиците управува и планетата Меркур, па затоа едноставно сакаат да „споделат информации“. Како и Рибите, тие се многу вклучени во животот на другите луѓе. Но, за разлика од премногу несебичните Риби, Девицата може да биде малку премногу себична. Ако таа ќе ви помогне – тоа ќе го стори на свој начин. Ако случајно направите грешка и го отфрлите нивниот план, бидете сигурни дека сите ќе се жалат за тоа како Вие сте згрешиле.