Овие пет знaци укажуваат на тоа дали вашиот партнер е подготвен за врска

24 јуни, 2020
Best-Fun-Games-For-Couples

Има домашно милениче

Човек кој сака животни веројатно има своја чувствителна и нежна страна. Да се ​​има домашно милениче честопати може да предизвика исто толку грижи како и за мало дете.

Тој љубезно се однесува кон келнерите и другите луѓе

„Ако вашето момче убаво се однесува кон другите, особено кон оние од услужните дејности, тоа покажува дека тој е личност која има почит. Ако го гледате долго време и тој отсекогаш бил љубезен и конзистентен со другите, тоа е одличен показател дека е дечко за сериозна врска“, вели психологот Марни Феуерман.

Отворено зборувате за безбеден секс

Ако двајцата можете да имате отворен и искрен разговор за безбеден секс, тоа значи дека тој ја презема одговорноста за здравјето на двајцата.

Тој сака да ги запознае вашите родители

Некои мажи се во голем страв од самата помисла да ги запознаат вашите родители. Но, ако ве гледа во својата иднина, тој ќе покаже искрен интерес и ентузијазам да се сретнете и да поминете време со нив. Кога вашиот партнер дава приоритет на средба со родителите, тој исто така дава приоритет и на вашата врска.

Разговара со вашите пријатели

Тој ги цени вашите пријатели и ги почитува како луѓе. Тој знае дека тоа се поединци кои се важен дел од вашиот живот и сака подобро да ги запознае. Возбуден е кога учи за вас сè што може, вклучувајќи ги и пријателите околу вас. Кога е со вашите пријатели, тој се обидува да разговара со нив, да пронајде вообичаени теми, да се вклучи и да ги запознае бидејќи му значи.