14 август, 2020

Толку весели, живи нијанси се наоѓаат во шминките, а следните на ред се, секако, рацете односно ноктите. Како и да е, тие и онака се во фокус  последните неколку години. Без разлика дали сами ќе го направите маникирот дома или во салон, дефинитивно треба да ги пробате разнобојните варијации.

View this post on Instagram

🔴⚪️ Beige and Red #handpainted #nailart

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Ако правењето на апстрактните колорблок нокти ви се чини дека е премногу комплицирано, разгледајте подетално и ќе видите дека за некои од овие маникири, доволен ви е  само лак за нокти (или повеќе бои) и чепкалка за заби или метална игла. Токму овие варијанти се направени врз основа на безбоен лак и изгледаат особено свежи – светлосни години далеку од дречавите акумулирани слоеви на акрилат.

https://www.instagram.com/p/B5_VA1tJ2Sq/?utm_source=ig_embed

Откако ќе направите вакви ќе ви биде јасно во секунда зошто. Ние ви носиме инспирации за вашиот следен маникир.

Остави коментар

Почетна // Life Story // Овие шарени живи бои се апсолутен хит – со овој маникир се поправа секое расположение!
Горе