Овие животни одлуки никому не сте должни да ги објаснувате!

11 јуни, 2020
тхтрѕртѕтрѕртѕтр

Постојат работи во животот што ги правите за кои не сте должни никому да се извините, но ни да трошите време да објаснувате зошто го направивте тој потег. Никогаш не правете изговори затоа што:

1. Сакате некого

2. Ја напуштате работата што не ве прави среќни, дури и ако носи многу пари

3. Затоа што се чувствувате тажно.

4. Оставате луѓе или места што создаваат лоша енергија, дури и ако ги повредите на тој начин.

5. Затоа што сте среќени.

6. Затоа што живеете живот како што ви одговара.

7. Размислувате поинаку од мнозинството

8. Имате приоритети кои се поинакви од приоритетите на луѓето околу вас. Сите сме уникатни и сите имаме различни вредности, соништа и желби… Приоритетите се приватна работа.

9. Имате големи животни цели

10. Оправдување за вашиот изглед

11. Не се чувствувате лошо поради одредени одлуки

12. Имате лош ден, месец или година

13. Желбата за целосна промена на животот

14. Целиот ден го поминавте во кревет, читајќи книга или гледавте омилена серија.

15. Грешките и неуспесите се составен дел од животот. Вие не должите никого да извините за лошите потези.

16. Желбата да се задоволите и да бидете малку себични е исто така добра.

17. Не извинувајте се за вашето минато