Овозможува оргазам за паметење! Време е конечно да ја пробате оваа поза

9 мај, 2020
sexy 2

За многу партнери, изолацијата поради пандемијата на корона вирусот служеше како идеална можност да го „зачинат“ нивниот сексуален живот и да испробаат разни пози, како во спалната соба, така и во другите простории на домот.

Заборавете на креветот, затоа што за оваа поза ви е потребна маса, машина за перење или некоја друга површина. Изберете самите, бидете креативни!

Седнете на крајот на масата, потпрете ги рацете зад грб, а партнерот треба да биде свртен кон вас, за да можете да ја ставите еднатанога на неговото рамо. Другата можете да ја ставите околу неговата половина.

И не заборавајте да ги спуштите ролетните или да ја затемните просторијата, за да не се најдете во незгодна ситуација пред соседите.