Препознајте неверство на време: Ако овие реченици ги изговара пречесто, дефинитивно не сте му единствена

1 јуни, 2020
неверство

Ако имате некакви сомнежи дека вашиот партнер ви е неверен, најдобро би било добро да го следите секој негов збор. Поточно, постојат одредени изјави коишто можат да ви дадат до знаење дека покрај вас, има уште една љубов.

Не ми е добро, сакам да бидам сам

Секако дека може да се случи и тој да има напорен ден и да не сака друштво, но ако ова се случува пречесто, можеби е време  сериозно да поразговарате.

Ќе останам со друштвото малку повеќе

Партнерот треба да има слобода, но ако тоа почне да се случува секојдневно, време е да го преиспитате вашиот однос.

Се е во твојата глава

Ако веќе сте се обиделе да разговарате со него на оваа тема, а неговиот одговор е дека вие само си замислувате, вашите претпоставки дека ве изневерува, се најверојатно точни. Само оној кој нешто крие, не е подготвен да се соочи со ситуацијата.

Имам страшен стрес поради работата

Mногу мажи ги кријат своите неверства, такашто  ги наведуваат прекувремената работа и стресот како причина за нивното однесување. Ако покрај ова и некои други нешта не функционираат како што треба, тоа е сигурен знак дека покрај вас постои уште некој во неговиот живот.

Вели НЕ на сексот

Ова е аларм за будење. Од мажите многу ретко можете да слушнете НЕ кога е сексот во прашање. Доколку неколку пати ја одбил вашата понуда, сигналот е  повеќе од јасен.