Професорка држи ОБУКИ за секс, и еве што треба да направите за таа да ви даде ПРОЛАЗНА оценка!

8 октомври, 2020
проф

Веројатно мислевте дека е невозможно да вежбате секс, но не сте во право.

Англиска двојка сакаше да ја зачини акцијата во спалната соба, и решија да практикуваат „тренинг за секс“ секоја недела.

Кога се запознале во 2009 година, велат тие, не можеле да се заситат еден од друг и имале секс до 13 пати неделно. Сепак, откако добија две деца, нивниот сексуален живот речиси исчезна, но двајцата решија да го променат тоа.

Тие воведоа „денови за обука“ кои ги користат за да пробаат нови пози, но и отворено да зборуваат за сексот. Блесинг и Мајкл забележуваат дека меѓусебно си даваат оценки за перформанси во кревет, а овие обуки служат и за наоѓање на работите што најдобро одговараат на двајцата.

А, обуките се очигледно многу успешни.

„Одлично е секој пат, ни помага секогаш да имаме свеж и интересен секс. Сè уште не се случило да имаме лош тренинг, или да не доживеам повеќе оргазми без Мајк да биде целосно задоволен. „Никогаш не сме имале неуспешна’ сесија ’, едвај чекаме секоја и кога и да водиме љубов, тоа е многу возбудливо”, вели Блесинг

Парот од Вотфорд тврди дека нивниот секс е како на почетокот на нивната врска, и тие сериозно го сфаќаат тренингот.

„Често се случува да прочитам нешто интересно и да се вратам дома и да и кажам на сопругата: Душо, мора да ја подготвиме обуката, прочитав одлични работи во„ Космополитен “, мислам дека би ти се допаднало“, објаснува Мајкл.

„Тогаш подготвувам сè, миризливи свеќи, го исклучувам светлото, создавам вистински амбиент и потоа продолжуваме кон она што сакаме да го пробаме во кревет“, заклучи Блесинг.