Проститутките признаваат: „Може да се ужива во платен секс“

11 октомври, 2020
секс

Жените кои го продаваат своето тело за пари ја открија разликата помеѓу платениот и романтичниот секс. Некои се занимаваат со проституција на класичен начин, додека други се повеќе спонзори со постари љубовници кои ги финансираат.

Некои тврдат дека знаат да уживаат во платен секс повеќе отколку кога се во кревет со своето момче затоа што постигнуваат повеќе оргазми. Други велат дека има и многу груб и непријатен секс, особено кога клиентот е дрогиран.

Еве што велат сите:

Можеби звучи чудно, но јас повеќе уживам во сексот со мојот постар спонзор отколку со момчето. Тој има повеќе искуство во сексот и повеќе трпеливост отколку момците на моја возраст.


Многу постари луѓе сакаат нечија компанија затоа што се чувствуваат осамено.
Тие не ги бараат нашите услуги само за да го задоволат нивниот сексуален нагон, но сакаат да ја исполнат својата потреба со блискост и убов.


Кога имам секс со мојот спонзор, мојата цел е да се чувствувам како да сум заљубена во него.

Со некои е многу нежно, многу бакнување е вклучено и јас сум сто проценти ориентирана кон нивните желби – јас често доживувам оргазам со такви клиенти.


Скоро секој од нив сака да биде доминантен во спалната соба.


Спиев со маж 24 години постар од мене три години – тоа беше најдобриот секс што го имав во животот.


Сексот е прилично различен кога не се вклучени емоциите.

Полесно ми е да имам спонзор и да бидам со него отколку да излезам и да сретнам некого.


Момците можат да бидат посесивни, но кога станува збор за секс за пари, мажите сакаат само да поминат малку време со вас и не очекуваат да го промените животот за нив.


Ми дава пари да потрошам на себе, ми ги плаќа сметките …
Најголемата разлика е – дали можам да се опуштам или не, или колку дрога е вклучена во целата приказна.


Мојот дечко никогаш не би се обидел да ме задави или да ме удри, но мажите што ми плаќаат не ми е гајле.


Би сакал никогаш да не сум го сторил тоа. Не знам зошто некогаш реков дека се лесни пари. Сето ова остави длабока, негативна трага во мојата психа, пишува The Sun.