Размрдајте го целото тело со комбинација на интензивен ПИЛАТЕС и кардио вежби (ВИДЕО)

24 јуни, 2020
Elly-Fairytail

Дали сакате да започнете со интензивни вежби за по дома и да ја добиете вашата линија во завидна форма?

Подгответе се добро да се испоте!

Инструкторот за фитнес на славните лица Кит Рич претстави получасовно вежбање кое го комбинира Пилатесот со кардио вежби и што влијае на секој дел од вашето тело.

Она што е олеснителна околност е дека за овој тренинг не ви е потребна дополнителна опрема, тегови, шипки, итн..

Сепак, тоа не значи дека вежбите ќе бидат лесни.

За само половина час, ќе ја направите најдобрата варијација на вежби, што добро ќе ве заморат, но што е уште поважно, овој тренинг ќе ви помогне да согорите голем број калории за кратко време и да ги зајакнете мускулите.

Вежбајте го барем двапати неделно и ќе бидете повеќе од задоволни со резултатите!

Дали сакате да започнете со интензивни вежби за по дома и да ја добиете вашата линија во завидна форма?

Подгответе се добро да се испоте!

Инструкторот за фитнес на славните лица Кит Рич претстави получасовно вежбање кое го комбинира Пилатесот со кардио вежби и што влијае на секој дел од вашето тело.

Она што е олеснителна околност е дека за овој тренинг не ви е потребна дополнителна опрема, тегови, шипки, итн..

Сепак, тоа не значи дека вежбите ќе бидат лесни.

За само половина час, ќе ја направите најдобрата варијација на вежби, што добро ќе ве заморат, но што е уште поважно, овој тренинг ќе ви помогне да согорите голем број калории за кратко време и да ги зајакнете мускулите.

Вежбајте го барем двапати неделно и ќе бидете повеќе од задоволни со резултатите!

Погледнете како да го направите овој пилатес кардио тренинг:

Погледнете како да го направите овој пилатес кардио тренинг: