Се сомневав дека мојот сопруг ме измамуваше, но немав докази: Му ги соблеков гаќичките додека спиеше и сè беше ЈАСНО!

5 октомври, 2020
вара

„Јас имам 44 години, тој 45, а ние сме заедно 10 години. Јас и мојот најдобар пријател одевме на училиште заедно и секогаш бевме како сестри. Отсекогаш мислев дека мојот сопруг и таа премногу флертуваат и тие често се бакнуваат во уста кога ќе се поздрават, што е многу чудно за мене “, ја започнува таа својата приказна.

„Минатата година, моја пријателка ја средуваше просторијата на нејзиниот син и го повика мојот сопруг да и помогне. Тој беше со неа цело време и тоа траеше со недели “, вели Англичанката и продолжува:

„Тој имаше изговор дека треба да се заврши многу работа, но јас не му верував. Неколку дена подоцна, тој инсистираше на секс, но не можеше да добие ерекција и пенисот беше свиткан “.

„Прочитав дека свитканиот пенис може да биде последица на тежок секс, а сето тоа се случи во време кога се сомневав дека ме изневерува. Оттогаш, нашиот секс е ужасен, бидејќи дури и кога може да добие ерекција, неговиот свиткан пенис ме повредува “, вели жената.

„Минатата есен доаѓаше во куќата на мојот пријател и секогаш имаше многу изговори. Не знам што да правам, немам цврст доказ дека тој навистина ме изневери и не сакам да го оставам без тоа. Во моментов, немам друг избор освен да останам оженет со него. Сигурна сум дека ако го прашав дали има нешто меѓу нив, тој ќе ми се заколнаше дека ништо не се случило “, очајна е Англичанката.

„Нашиот сексуален живот е сè уште очаен и јас го одбивам поради болката, и тој е се повеќе фрустриран поради тоа“, заклучил Британецот

Совет на стручни лица: Изгледа дека вашиот сопруг страда од болест на Пејроние, која се карактеризира со деформација на кожата во внатрешноста на пенисот, поради што гениталиите изгледаат ненормално закривени или свиткани. Ако тоа е случај со вашиот сопруг, имајте на ум дека евентуалниот секс со вашата пријателка бил исто така болен за неа и за него.

Бидете сигурни дека посетете уролог што е можно поскоро.