Секс поза “work from home” која морате да ја пробате! Не заборавајте да го исклучите лаптопот!

27 април, 2020
секс

Ако отсекогаш сте сакале да ги избуткате хартиите и документите од маса, а да не добиете отказ заради тоа, сега имате шанса! Пробајте ја секс позата “работење од дома” и бидете сам свој шеф.

Но, прво проверете дали видеото со службените соработници и понатаму трае, или едноставно исклучете го лаптопот.

За да станете профи во оваа поза, доближете се до работната маса, а партнерот седнете го на столица, со грбот да се потпре на масата и на неа да се потпре со лактите. Потоа жената седнува врз неговиот пенис со завртен грб кон мажот. Таа се држи за потпирачот на столицата, а нејзините нозе се на неговите.

Пенетрацијата е длабока, но под контрола.

Уживајте!