Шминкерките ја претвориле својата опсесија во урнебесна забава за цел интернет!

6 мај, 2020
шминка

Шминкерите привремено останаа без работа, но тие нашле урнебесен начин како да продолжат да објавуваат слики и видеа. Од неодамна на социјалните мрежи се раширил предизвик во кој целта е да се нашминкаат во облик на ситно лице.

Девојките ги покриле устите и брадите, а под носовите цртале усти.

Резултатите се урнебесни!