Што мажите не сакаат да гледаат кај жените! Ако сакате да го освоите НИКАКО не ги правете ОВИЕ работи!

20 септември, 2020
мажи

Ова важи за повеќето мажи и не е универзално правило. Ако не ви се допаѓа начинот на кој размислуваат многу мажи, драги девојки, барајте момци кои не се просечни во ништо.

Пренатрупан стил

За повеќето мажи, ова предизвикува несигурност. На крајот на краиштата, запомнете го глупавиот слоган – Бидејќи сте тешки, сами сте.

Премногу тетоважи или пирсинг

Деталите не пречат никому, но добар дел од мажите претерувањето го поврзуваат со дивата природа, неуредниот живот, збунувачката ексцентричност.

Силиконски импланти

Верувале или не, силиконските импланти не се најпопуларната работа во светот кога станува збор за вкусот на мажите – веројатно сите веќе имале можност да водат љубов со девојки со бујна, завршена биста, додека нивните полни усти отсекогаш изгледале антипатично. Дури и старлетите од Б-категорија го разбраа тоа.

Кога сè ќе се додаде и одземе, резултатот не е толку неочекуван. На крајот излегува старото – Ништо премногу!