ШТО НАВИСТИНА САКААТ МАЖИТЕ?! Шокантни детали за машкиот вкус ќе ве остават без зборови!

26 септември, 2020
маж

Пренатрупан стил

За повеќето мажи, ова предизвикува несигурност. Само запомнете го слоганот – затоа што сте пикирани, сами сте.

Прекумерен предизвик

Жените кои се повеќе изложени отколку обучени, мажите сметаат дека се „лесни“ и затоа се интересни само за една ноќ или две.

Премногу тетоважи или пирсинг

Деталите не пречат никого, но мажот го обзеде фактот дека е неуредна, валкана и има ексцентрична природа.

Не е добредојдена ниту прекумерната старомодност

Пластични шноли, сурови џемпери, старомодни рамни чевли го потсетуваат набverудувачот повеќе на шеги отколку на акција.

И за крај …

Силиконски импланти

Верувале или не, силиконските импланти немаат многу обожаватели кога станува збор за вкусот на мажите.