Овие работи мажите навистина ги сакаат во с*ксот, иако не сакаат да го признаат тоа!

12 септември, 2020
Beautiful passionate couple in bedroom


Постојат многу верувања за тоа што сакаат мажите во сексот. Вообичаено е верувањето дека сонуваат нивната спална соба да стане сет на филмови за возрасни. Сепак, има многу „обични“ работи што тие потајно ги сакаат, а за кои е тешко да зборуваат.

Секс експерт Пем Спар објасни за што станува збор.


Она што мажите го сакаат во сексот Спонтаност Мажите се воодушевени кога жената ќе ја преземе водечката позиција затоа што не сакаат да бидат оние кои постојано иницираат секс. На тој начин, тие се чувствуваат како да вршат притисок врз својот партнер. Тие навистина сакаат да им дадете до знаење дека сте расположени да играте во кревет. Суптилно или уште подобро, фатете ги и влечете ги во спалната соба.

Тие сакаат комплименти Мажите сакаат кога ги туширате со комплименти, особено за време на секс. Затоа, не заборавајте да му кажете колку ви се допаѓа како тој прави нешто – воодушевени сте од тоа како тој ќе ве префрли во кучешка поза или кога ќе ве бакне страсно, пишува The Sun.

Она што мажите го сакаат во сексот

Анално задоволство

„Стимулацијата на простатата“ за време на предиграта или за време на сексот е нешто што им се допаѓа на многу мажи, но тешко е да признаат. Комплетен мит е дека мажот има хомосексуални склоности ако сака стимулација на простатата.

Секс во зори

Општо е познато дека мажите имаат ерекција точно наутро и би биле најсреќни доколку нивната партнерка го направи утрото поубаво со секс. Обидете се да се разбудите малку порано и да го започнете денот уживајќи, на ваше заемно задоволство.

Мажите сакаат да зборуваат за сексот во раните фази на врската

Ако веќе поставувавте прашања на втората средба за тоа што ве возбудува и каков секс сакате, веројатно ќе бегавте со глава, без оглед на се. За нив е важно и тие сакаат да зборуваат за тоа, но се плашат дека жените ќе помислат дека е гаден.