Славни дами со најдолги нокти! Убави или грозни?

11 мај, 2020
nokti

Надградбата на нокти денес е сеприсутна појава во сите слоеви, а благодарение на современата технологија, постојат многу софистицирани начини за надградба на нокти.

И голем број на познатите дами се љубителки на овој уметнички тренд, па и самите тие ги презентираат новите трендови на црвениот тепих.

Еве дел од оние кои имаат најдолги надградби на котите.