Со ЖЕШКИ мини фустани, но во ЛЕЖЕРНА варијанта! За овие модели на чизми познатите едногласно рекоа – ДА!

10 мај, 2020
How-to-Wear-Knee-High-Boots-for-women

Иако веќе сме во длабока пролет, вреди да се запаметиме што носеа познатите дами во претходните месеци и можеби да ископираме некоја од нивните комбинации. Во последно време, чизмите високи колена се дефинитивно актуелни и трендовски – во сите бои! Погледнете како познатите дами ги комбинираа: