Сопругата го оставила, па тој нашол друга која ја изневерува со трета девојка! По ова започнаа вистинските проблеми!

14 септември, 2020
жена

Иако се грижи за својата партнерка, 46-годишникот очајно сака да биде со својата љубовница, а таа со него. Што да се прави?

Средовечен маж, кого неговата сопруга го изневери и го напушти поради неговиот најдобар пријател пред 10 години, сега се наоѓа во истото сценарио, но со заменети улоги. Мислеше дека после тоа никогаш нема да се опорави, но наскоро во животот влезе 46-годишна жена со која беше среќен веќе некое време.

Но, за време на летниот одмор во Шпанија, тие се зближија со друга двојка – маж на 60-годишна возраст и сопруга на 20 години. Мажот подоцна претрпел силен мозочен удар, а жената продолжила да се грижи за него.

Аферата трае со години

„Таа и јас започнавме да одиме на кафе и да разговараме и сфатив дека се за inубувам во неа. Започнавме афера, која трае со години “, откри човекот за„ Сан “. Но, неговата девојка дознала дека тој ја изневерил и тогаш започнале уште поголеми проблеми.

Таа им раскажала сè на неговото семејство и соседите. Иако тој понуди да се исели од куќата и да ја прекине врската, таа не сакаше и реши да остане со него. Сега таа гледа што прави тој цело време и ги гледа сите негови постапки.

„Сето тоа е само фантазија“

Иако се грижи за својата партнерка, 46-годишникот очајно сака да биде со својата ressубовница, а таа со него. Што да се прави? Тој се обрати до колумнистот на Сан, Деидре Сандерс за совет.

„Сè е само фантазија, освен ако и двајцата не сте подготвени да дејствувате и да ја платите неизбежната цена. Факт е дека не можете да бидете со вашата љубовница без да и наштетите на девојчето и без негативни коментари од вашите најблиски. Дали сте подготвени за тоа? “, Го праша Дејдре читателот.

„Ако не, подобро е да ја прекинете оваа афера и да работите со вашата девојка за да ја зацврстите вашата врска. Дури и ако сте подготвени да раскинете со неа, дали вашата љубовница е подготвена да го напушти нејзиниот сопруг? Време е да одлучите дали да останете во врска или да ја прекинете. Ако ќе бидете заедно, престанете да копнеете по недостижното и разговарајте со вашата девојка за тоа како да се направите едни со други среќни “, советува Сандерс.