Совршени гради без пластичен хирург. Со шминка до деколте од соништата!

8 јуни, 2020
кнкнкјн

Во последните неколку години, трендовите за шминка рушеа рекорди. А, жените ширум светот се воодушевени што за некои посакувани резултати, не мора да одат под нож. Иако концептот за контурирање постои од 60-тите години на минатиот век, вистинската популарност на овој начин на шминка ја донесе шминкерот на Ким Кардашијан. Беше само прашање на време, откако ќе го освежиме лицето, кога ќе се „преселиме“ на други делови на телото и со тоа ќе ги исправиме малите несовршености. Убави гради се сон на секоја жена. Ако не сте имале среќа да бидете надарени со прекрасни облини, не е сè црно, ниту изгубено. Покрај козметичката хирургија, можете да добиете и големи гради на поедноставен начин. Контурирањето на деколтето е најновиот тренд во шминката што ветува убави раменици, сјајна кожа и впечатливи гради.

Односно, како од ова:

да го добиете ова:

За подетални упатства, погледајте ги видеата: