Сретнав згоден дечко во кафуле и го однесов дома: Кога се соблече ме облеа ладна пот и морав да бегам!

2 септември, 2020
момче

Секако, не би препорачал некој да се среќава со момци на караоке вечери во клубови, но бидејќи работам како шанкер во едно, тоа беше единствената можност за мене да запознаам мажи и на крајот да ги однесам дома. И јас го направив тоа и се покажа дека од него го добив најлошиот секс во животот.

Тој беше еден од нашите редовни клиенти. Висок, добро развиен, неверојатно културен и добро пееше, особено Том Вејтс. Што се однесува до мене, тоа беше целосен успех, и затоа една вечер порано ја завршив мојата смена, испив неколку пијалоци со него и го однесов дома. Немав идеја што всушност носам дома.

Сега треба да се напомене дека јас сум прилично мала девојка, а тој е поголем од стандардните мажи. Додека се бакнувавме, тој ме крена да ме однесе во креветот, а во следниот момент сфатив, или поточно почувствував, дека нешто неверојатно се случува. Имено, ги завиткав нозете околу неговата половина и одеднаш се чувствував како да седам на гранка. Да, тоа беше неговиот петел што скоро го надмина целиот задник. Почнав да се грижам. Дали е можно тоа да е навистина толку големо?

Кога се соблековме и добив можност да го погледнам целосно, бев потопена во пот. Тоа беше вистински пенис од најлошото порно, огромно. Се обидов да останам кул – на крајот на краиштата, ова не е прв пат да сретнам натпросечен пенис. И можеби ќе поминеше добро ако тој всушност не се однесуваше како порно sвезда. Пред да успеам, бев во воздухот наопаку и некако, покрај сето тоа, имав и секс. Воопшто не ми се допаѓаше – вели девојката.

Му реков да ме спушти, што го стори веднаш. И додека се вразумив, тој ми призна дека големината на пенисот честопати го прави проблем во сексот. Тој ми понуди да се обидам повторно, но јас веќе ги кренав рацете.

Сепак, во следните неколку недели, почнав да не сакам. Тој беше многу убав и некако не беше правилно да одбијам некого само поради дел од телото врз кој нема никакво влијание. Исто така, се прашував дали имам погрешен пристап – можеби треба само да го сменам аголот, па болното искуство ќе се претвори во магичен секс со некоја магија. И така, една вечер повторно се сретнавме во барот. Тој беше мојот Монт Еверест и решив да ја испробам среќата повторно.

Овој пат, пред сексот, решив да поставам неколку основни правила: прво, ќе имаме најобичен, стандарден секс, без луди пози. Јас ќе бидам горе за да контролирам сè. Тој се согласи, а јас по патот се искачив на него, дишејќи како што научив во јога. И работеше, барем на некој начин.

Во секој случај, овој пат помина без повреди, иако самиот секс не беше најпријатното искуство. И тоа е во ред, луѓето и онака не се искачуваат на Монт Еверест за пријатно искуство. Никогаш повеќе не му се јавив, и бидејќи ниту тој не ме контактираше, сметам дека не е прв пат девојка да се откаже од него по првиот секс.