Станете љубовен магнет! После овие совети, вашите сексуални вештини ќе бидат врвни!

19 септември, 2020
секс

Ако мислевте дека сме родени со талент за секс, не сте далеку од вистината, но сепак факт е дека сексуалните вештини се усовршуваат на неколку, прилично лесни начини.

Добар секс може да се случи, но сепак е поучен. Малкумина се родени како Казанова како големи ЉУБОВНИЦИ, но поголем е бројот на оние кои станаа Казанова со искуство и возраст. Значи, ако мислевте дека тоа што не сте родени како голем заводник ве спречува да уживате во фантастичен секс, се излажавте. Сè што треба да направите за себе и за вашите секси игри е следново.


ПРОЧИТАЈТЕ

 Потребно е малку знаење за целосно да разберете што се случува под чаршафите. Ова не значи дека треба да ја проучувате анатомијата на целото тело, но има и статии на Интернет (како оваа) кои можат за многу кратко време да ви објаснат што ве интересира и што треба да знаете. Знаењето е најдобрата алатка сепак.

ЗАПОЗНАТЕ СЕ

 Вие најдобро знаете што ви носи задоволство, па затоа се препорачува да го истражувате вашето тело! Допрете за да откриете што ви одговара, а што не. Заборавете на сè што сте слушнале што треба да ви донесе задоволство, бидејќи секој најдобро знае за себе што ги возбудува и ги пали. Оние кои го познаваат и сакаат своето тело, секогаш уживаат во сексот за нијанса повеќе. Самодовербата и релаксацијата се вистинската формула за задоволство.

Зборувајте со партнерот

Ако сакате навистина квалитетен сексуален живот, треба да се отворите и да ги споделите вашите желби со вашиот партнер. Луѓето имаат навика да веруваат дека работите ќе се променат сами од себе и очекуваат љубовната половина да може да чита умови. Ако вашиот метод е ист или сличен, ќе бидете разочарани. Заборавете на срамот и срамот, веќе декларирајте се. Комуникацијата е клучот за успешно партнерство и, пред сè, добар секс.