Стенкање, врескање или можеби шепот? Мажите сакаат ова најмногу да го слушнат за време на сексот

12 мај, 2020
Naslovna

Екстично врескање, еротски стенкања, суровост или слатки мали шепотења на перницата… Што сака мажот најмногу да чуе во кревет? Мажите ги споделија своите желби на „Reddit“

Веројатно знаете дека и вие: еден погрешен збор за време на сексот може да го расипе расположението. Кога мажот во кревет би рекол „курва“ или ќе ја нарече својата партнерка „мајка“, сигурно им одговара на некои, но можеби не и на вас. Сепак, постојат звуци или зборови што можат да ги запалат страстите уште повеќе. На „Редит“, мажите го споделија она што сакаат да го слушнат од жените – и тие не се толку барани и изопачени како што некои од нас мислат…


1. Изрази на искрена радост и страст.

 • “Искрен ентузијазам.”
 • “Не мора да кажувате ништо, доволно е да стенкате со задоволство.”  
 • “Страсно стенкање.”
 • “Изрази на искрена страст”.


2. Те молам дај ми го!

 • “Ми се допаѓаат гласни степени и дел од валкани муабети и молби.”
 • “Ми се допаѓа кога тој ме гледа во очи и ми вели” те молам, влези во мене “- јас тотално здивувам од тоа.”
 • “Дека тој навистина ме посакува”.


3. Сè, освен ништо!

 • „Сè е во ред, без разлика дали е валкан говор или гласно стенкање. Ако таа е мирна и тивка, тоа брзо ми го расипува расположението. “
 • „ Сè, освен тишината “.
 •  Сè. По можност некои зборови, стенкање – сè е добро. Тивко е само кога не правам нешто добро… ”
Yell American Horror Story GIF by AHS - Find & Share on GIPHY

4. Упатства.

 • „Упатства што да прави и што сака.“
 • “Некои упатства. На пример, што е добро со неа, а што не “.


5. Чесност.

 • „Сакам да чујам дека тоа е сто проценти„ во игра “. Не ми требаат никакви посебни зборови или звуци. Ако тој звучи гласно, тоа е добро. Упатства – „таму!“, „Побрзо“ се одлични. Но, морам да верувам дека сето ова не е само претстава за мене. И само без „тато“! Уххх… “
 • „ Не ми се допаѓа кога се шегува и се смее на мене… Таа мора да се концентрира на она што се случува меѓу чаршафите “.
I Want You Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

Хм, кој би го помислил тоа? Се чини дека повеќето мажи сакаат (да слушаат) дека се забавуваме и уживаме во сексот. И ако тие го исполнат својот дел во тоа, тогаш можеме да ги исполниме тие желби со нив…