Таа ги обожава сексуалните пози на „жените пред се“ и „катапултот“

18 октомври, 2020
поза

Во позицијата „среќен пат“, мажот ќе биде задоволен затоа што фокусот ќе биде на женските нозе, задникот и колковите, деловите од телото кои се најпривлечни за мажите, вели Лиза Свит, авторка на 365 сексуални пози: нов начин секој ден за пареа, еротска година “.

Жената во положба „среќна патека“ лежи на грб со обете нозе испружени во воздухот, создавајќи ја буквата V. Мажот ги држи нозете на глуждовите со рацете и е зад нозете на жената клекнат на нозе. Рацете на жената се слободни, па има можност да го стимулира клиторисот – сугерира авторот.

Позата на ‘жена на прво место’ ќе го доведе партнерот до повеќе оргазми затоа што фокусот на мажот е директно на задоволување на жената. Theената клечи на рамниот грб, со рацете потпрени на топката Пилатес, додека мажот е зад неа и ги држи колковите со рацете – опишува авторот. Тој додава дека жената ќе доживее повеќе оргазми и во положба на катапулт. Човекот се одмара во оваа позиција, па седи на подот со испружени нозе во буквата V, грбот потпрен на .идот. Жената се врти со грбот кон мажот, сквотови и се турка од подот со рацете, а мажот и помага држејќи ги рацете на колковите.

Мажите сакаат да бидат наградени со орален секс за нивните напори во сексот. На крајот, жената може да задоволи маж со класичен орален секс во позиција што и е пријатна за да може целосно да се посвети на задоволување на него. Жените исто така можат да изненадат маж со „играње со топки“. Може да вклучува машки тестиси во орално задоволување и да ги цица, што побрзо ќе го доведе мажот до оргазам. Помалку храбриот може да ги милува тестисите, што со дополнителна стимулација ќе го остави човекот без зборови и целосно задоволен – тврди авторот.