ТАА ПОВЕДУВА И ТЕПИ ПРИЈАТЕЛИ ЗА ПАРИ: Детално го опиша својот работен ден и откри кој дел од работата најмногу го мрази!

2 октомври, 2020
таа

Нејзините клиенти обожаваат да бидат навредувани, омаловажувани и повремено да им удираат шлаканици со каиш или камшик
Иако многумина прво размислуваат на физичка доминација и болка кога споменуваат БДСМ, младата доминаторка од rixу Орлеанс вели дека нејзините клиенти уживаат психолошка доминација повеќе отколку физичка. Ри, 21, и дозволи на новинарот на Инсајдер виртуелно да присуствува на еден од состаноците на нејзиниот клиент.

Па, еве како изгледа нејзиниот вообичаен „работен ден“!

Облечена во црна долна облека и врзана коса во плетенки, ова домино го пречека својот 30-годишен роб, кој беше „на сите четири“ на подот од хотелската соба. Носеше само боксери и црна маска од латекс.

Ри го замолил да се претстави, а кога го сторил тоа погрешно, таа му удрила шапка со каишот што го држела во раката.

Домино се претежно жени кои доминираат над своите партнери физички, ментално и / или финансиски. Иако многумина замислуваат такви жени во кожа или латекс, со камшици и ланци, Ри го преферира психолошкиот аспект на доминација.

Нејзините клиенти обожаваат да бидат навредувани, омаловажувани и повремено да им удираат шлаканици со каиш или камшик
Иако многумина прво размислуваат на физичка доминација и болка кога споменуваат БДСМ, младата доминаторка од Орлеанс вели дека нејзините клиенти уживаат психолошка доминација повеќе отколку физичка. Ри, 21, и дозволи на новинарот на Инсајдер виртуелно да присуствува на еден од состаноците на нејзиниот клиент.

„Алфа мажите“ сакаат да поднесуваат
Нејзиниот клиент се декларира како „мазохистички болки“, што значи дека сака да гледа како нејзиниот партнер има секс со други луѓе, додека го понижува. Покрај тоа, тој сака да го следат други луѓе. Затоа тој се согласи да има виртуелен гостин на неговото назначување.

Тој е во заедницата БДСМ од неговите 20-ти години и пред тој да доминира, но на 30 години претпочита да биде во подредена позиција. За време на нивната сесија, Ри претежно разговараше со репортерот додека робот ги масираше нозете.

„Еј, си отиде превисоко“, му рече таа кога тој клекна на колена, па му нареди да си ги цица прстите и постојано зборуваше за нејзиниот ден како ништо да не се случило. Нејзините клиенти обожаваат да бидат навредувани, омаловажувани и повремено да им удираат шлаканици со каиш или камшик.

„Поентата е дека тие се чувствуваат целосно безвредно. Многу мажи, претежно хетеросексуалци, се претставуваат како „алфа мажи“ во нивниот секојдневен живот и затоа што ја носат таа маска цел ден, тие сакаат целосно да се потчинат да направат пауза од тоа мачо шоу што го прават пред други луѓе “, објасни таа.

„Поентата е дека тие се чувствуваат целосно безвредно. Многу мажи, претежно хетеросексуалци, се претставуваат како „алфа мажи“ во нивниот секојдневен живот и затоа што ја носат таа маска цел ден, тие сакаат целосно да се потчинат да направат пауза од тоа мачо шоу што го прават пред други луѓе “, објасни таа.

Постои уште поизразен дел
Како црнка од Америка, еден елемент од нејзината работа многу му пречи на ова домино. Нејзиниот клиент ја замолува да користи расни сценарија за време на нивните состаноци. Како дел од тоа, таа му дава задачи за да мора да и испраќа пораки во кои тој ги раскажува книгите за правата на црнците што таа му ги дала како материјал за читање.

„Мислеше дека тоа е еден дел од оваа наша врска и јас ќе уживам, затоа што тој е успешен белец и јас сум црн. „Има многу врска со„ белата вина “и сигурен сум дека поради неодамнешните настани и убиствата на црнците, се повеќе бели мажи сакаат да им се предадат на црните жени во Америка“, рече Ри.

По околу половина час удирање и навредување пред камерата, дојде време за појасен дел од средбата, а тој дел клиентот не сакаше да го сподели со јавноста за да можеме само да претпоставиме што се случуваше тогаш.