Тешки за соработка:Овој знак е верен но многу тврдоглав

21 јуни, 2020
71736_bes_f

Припадниците на овој знак се многу територијални и заштитнички настроени кон сите што ги сакаат. Тие се сигурни и верни но се многу тврдоглави.

Кога нешто ќе одлучат нема никаква поента да се расправате со нив.

Тоа е знакот Бик