Тие имаа тројка со нивниот цимер! Што се случи после тоа?

10 септември, 2020
дечко

Немаше непријатни тишини по сексот и момците се согласија дека можат да го повторат искуството.

Но, таа сака да го избегне тоа по секоја цена.

Девојчето (23), чие тригодишно момче предложи да пробаат секс во тројка еднаш – и тоа само еднаш – сега е фасцинирана од ова момче кое требаше само да ја разбие монотонијата во нивната врска и кревет и постојано размислува за тоа колку е добар.

Откако нивната врска станала посериозна, девојчето се преселило во стан што нејзиниот дечко го дели со цимерка. Тој потег, вели тој, само ги зближил уште повеќе.

Нејзиниот цимер ја маѓепсал во кревет

„Сексот стана подобар затоа што можевме да поминеме многу повеќе време заедно, и имаме свој простор. Бидејќи сакаме да испробаме сè во кревет, тој ми предложи секс во тројка – и тоа со неговиот цимер “, му рече 23-годишната девојка на своето писмо до„ Сан “.

„Пиевме малку и јас бев целосно опуштена затоа што многу добро го познавам ова момче.

Немаше непријатна тишина по сексот, па двајцата се согласија дека можеме да го повториме искуството “, додаде таа. Сепак, таа го избегнува тоа затоа што нејзината пријателка почна да ја привлекува многу и јас би сакал да пробам секс само со него.

„Не можам да престанам да размислувам за тоа, не знам што да направам“, заклучи таа, барајќи совет од познатиот колумнист и експерт за односи Дејдр Сандерс.

Ќе стивне ли атракцијата?

„Сексот во тројка само ја уништи вашата врска со вашиот партнер. Се чувствувате незадоволни и чувствувавте силна привлечност кон другата личност, која очигледно може подобро да ве задоволи. Заборавете на идејата повторно да спиете со вашиот цимер ако сакате да одржите врска со вашиот партнер “, советува Деидре.

„Атракцијата ќе стивне. Имајте на ум дека добриот секс за жени не зависи од големината на пенисот, така што вашето момче може да биде исто толку добар љубовник како и неговиот пријател, вие само треба да научите “, одговори таа.