5 туторијали за „рибина коска“ за секаков вид коса

13 август, 2020
sd

Погледнете ги следниве упатства како да направите плетенка „рибина коска“ каков вид коса и да имате:

1. тенка и свиленкаста коса

2. кадрава коса

3. густа, цврста и права коса

4. природно густа-кадрава коса

5. кратка коса