Случајно открила трик со кој славините во кујната и тоалетот ЗАБЛЕСКАЛЕ!

13 септември, 2020
slavina-kamenac

Ако се обидовте да ги исчистите славините на сите можни начини и не успеавте, ние имаме решение! Ема Ремзи го откри овој трик сосема случајно, и беше изненадена од резултатите! Имено, еден ден, миејќи ги рацете со антибактериски течен сапун, таа реши брзо да ги избрише славините со него и се воодушеви!

FDA challenges safety, effectiveness of antibacterial soaps | CIDRAP

„Бев шокирана од тоа како свети капачето , па решив да тестирам и да го сторам истото на славината во кујната“, искрено вели жената. „Не само што сјае со чистота, туку и ги отстранив ‘рѓата и талогот.“ Ема вели дека пробала различни средства за чистење, но дека никој од нив не постигнал толку добар резултат како антибактериски сапун.