Тој сакаше да ја запроси својата девојка на уникатен начин НО нешто не му тргна по планот…

8 септември, 2020
запро

Кога зборуваме за запросување, повеќето луѓе имаат романтична сцена во главата, во која момче клечи на едното колено и прашува од неговото срце дали би сакала да се омажи со него.

Од друга страна, има и такви кои вложуваат посебен напор при планирањето, сè со цел да бидат единствени и оригинални, и да ја покажат својата љубов и на тој начин.

Сепак, понекогаш работите едноставно не одат според планираното, и нешто што теоретски беше замислено како одлична идеја, се претвори во целосна катастрофа.

Имено, едно момче дошло до идеја да замрзне дијамантски прстен, и да и донесе на својата идна свршеница сад со мраз и чекан, барајќи од неа да го скрши мразот.

Тој ги собра своето семејство и пријателите и за момент се чинеше дека ништо не може да тргне наопаку.

Како што можете да видите на видеото, девојчето се изненадило кога ги прифатило упатствата на своето момче и започнало да удира по парче мраз, што само навестува дека има нешто на средина.

Нејзините пријатели ја водеа, а таа удираше со чекан, сè до моментот кога еден од нејзините пријатели предложи да не удира доволно силно и дека треба да удри посилно.

Девојчето и ’се покори и замавна силно, и продолжи да го„ лула “чеканот, иако повеќето викаа да застанат.

Не само што го скрши мразот, туку го скрши и прстенот и дијамантот одозгора.

После тоа, таа сфати што стори и што е навистина изненадувањето.

Нејзиниот израз, така да се каже, кажа сè.

@uncle_azeez

🥺🥺🥺🥺 [via Tunde Ednut]

♬ Happy Birthday – Uncle Azeez

Не знаеме што се случи подоцна, но се надеваме дека таа се согласи да се омажи за момче без дијамантски прстен.

Дефинитивно е лекција: никогаш не кријте прстен во мраз, очекувајќи некој да го достигне удирајќи го.