14 луѓе на кои не им треба многу пари за да изгледаат стилски и кул!

12 април, 2020
kul obleka

Овие луѓе обожаваат да ја трансформираат старата облека во кул и модерни парчиња.

Како да ја претворите широката машка кошула во модерен топ или летен фустан, погледнете во сликите во прилог.