15 НОВИ СОВРШЕНИ ПАРФЕМИ КОИ ЌЕ ЈА ОБЕЛЕЖАТ ОВАА ПРОЛЕТ

9 април, 2020
parfemi

Општо е познато дека мирисот може да ги стимулира нашите убави спомени. Ситуацијата е моментално поразлична отколку што можеше некој да предвиди, но зошто да не се потсетиме на убавите спомени со моќта на парфемот? Најновите парфеми содржат цветни ноти, агруми, бобинки, топла ванила и други ноти кои сигурно ќе ве потсетат на минатогодишните одмори и патувања.

Пролетта е време кога конечно можеме да уживаме во сонцето, пастелни лакови за нокти и сладок мирис на цвеќиња. Што друго ви треба? Секако, парфем кој отелотворува лесен и освежувачки воздух. Како опојната љубов, и овие нови парфеми ќе ве воодушеват со нивните длабоки мириси што остануваат на вашата кожа со часови по нанесувањето. Пролетните парфеми за 2020. година се однесуваат на нови, топли и лесни верзии на добро познати класици, како и на сензуалните нови мириси кои предизвикуваат романса.