Банана пунџа стана вистински хит: Идеална летна фризура за 5 минути! (ВИДЕО)

27 јуни, 2020
pundza

Кога температурите надминуваат 30 степени, само врзаната коса во пунџа е спасот.

Летото е идеално време да пробате различни варијанти на правење пунџи. Бидејќи температурите почнаа да се зголемуваат, лабавата коса повеќе не звучи како добра идеја.

Пoгледнете го видеото: